Maandag-picket bij Bastion Hotels in Amsterdam

Vandaag, maandag 3 september in het zonovergoten Amsterdam togen wij wederom richting Bastion Hotel, dit alles ivm uitknijpen van schoonmaak personeel die de kamers schoonmaken. We waren met een groepje van 15 mensen, en hebben honderden flyers uitgedeeld, het was in tegenstelling tot andere keren druk in de straat. Meer informatie over de uitbuiting van schoonmakers bij Bastion Hotels vind je in de berichten hieronder.

We kwamen als een kleine demonstratie aan bij de Bastion vestiging, leuzen roepend,ook door megafoon, zwart/rode vlaggen, spandoek en flyers uitdelend.
Aangekomen bij het hotel waren helaas de deuren gesloten, want rond 17:30 tot 18:30 is er eten in het Bastion Hotel en het leek ons wel goed om de klanten te informeren. Na 5 minuten kwam de smeris aan gesjeesd en stapte gehaast uit de auto, maar bleven deze keer rustig.
Na 30 minuten leuzen geroepen en flyers te hebben uitgedeeld vertrokken we weer.

Vandaag stonden we voor de vijfde keer bij het Bastion Hotel in Amsterdam. Vorige week waren we er niet, omdat we het management van Bastion Hotel de tijd wilde geven te reageren op de brief die we hen na de laatste actie hadden gestuurd. Hierin vroegen wij hen om met ons om de tafel te gaan zitten en onze eisen te bespreken. Er is daarna wel iets van contact geweest, maar toen we concreet iets wilden afspreken om elkaar te ontmoeten kwam er geen reactie meer. Dit doet ons denken dat het beetje contact dat er was bedoeld was als vertragingstactiek. Dus gaan de acties door!

Informatie over vervolgacties zal binnenkort verschijnen op indymedia.nl en natuurlijk deze website.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Maandag-picket bij Bastion Hotels in Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *