Bastion Hotels: Succesvolle Actie tegen Uitbuiting en Onderdrukking

Nadat vorige week dinsdag 4 actievoerders zonder  reden werden gearresteerd bij een actie tegen de uitbuiting van schoonmakers bij Bastion Hotel, sloegen wij de alarmklok. Afgelopen zaterdag kwamen er meer dan 30 mensen opdagen bij een nieuwe actie tegen de uitbuiting van de schoonmakers, nu ook gericht tegen de politie-repressie. Dubbel zoveel als tijdens de eerste actie!

Dit valt een groot succes te noemen in de vakantieperiode en vooral op zo’n korte termijn. De smeris was er overigens wel, maar nu bleven ze met z’n tweeën aan de andere kant van de straat staan. Blijkbaar maken je aantallen een behoorlijk verschil in hoe je behandeld wordt door de politie.

Het feit dat de acties zich ook hebben verspreid buiten Amsterdam, naar Tilburg en Nijmegen, is natuurlijk helemaal fantastisch!

Wij willen graag iedereen die aanwezig was bedanken voor hun solidariteit en ondersteuning. Vanzelfsprekend staan wij ook voor jou klaar mocht je ons ooit nodig hebben!

De campagne gaat ondertussen door: komende zaterdag verzamelen we om 12.00u in de Bollox, Eerste Schinkelstraat 14-16, voor een nieuwe actie bij het Bastion Hotel. Kom ook!

We gaan door tot onze eisen zijn ingewilligd!
Bastion Bastards!

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *