Infoavond zat 28-4 “Werkgroep Stop Deportaties”


poster_infoavond_28_april_07-1.jpg

Infoavond zaterdag 28 April met “Werkgroep Stop Deportaties”in de Anarchistische Bibliotheek/Bollox Eerste Schinkelstraat 14-16 Amsterdam aanvang 19:00

Sinds juni 2006 blokkeren mensen van “Werkgroep Stop Deportatie” bijna maandelijks, lijfelijk met lock-ons, de poorten van detentie- en uitzetcentra. De Rotterdamse bajesboten, Schiphol Oost, Heerhugowaard en Kamp Zeist werden al vereerd met een bezoek.

Werkgroep Stop Deportaties komt deze avond vertellen waarom de keuze is gemaakt voor deze regelmatig terugkerende actievorm en wat het doel hiervan is.

Ook komen ze vertellen over de deportatiebajessen in Nederland, waar deze zich bevinden, wie de mensen zijn die er zitten, wat het effect en resultaat van de acties is tot dusver, en wat je kunt doen om te helpen en versterken.

Meer info op: http://stop_deportaties.mahost.org

Ook zal er aandacht zijn voor de pre-inspectie en lawaaidemonstratie bij Kamp Zeist. Op zondag 6 mei is er een pre-inspectie bij Kamp Zeist, waarbij we rond de hekken zullen wandelen zodat een ieder zich alvast kan oriënteren op goede plekken om op 15 september het hek over te gaan. Om de vastzittende vluchtelingen een hart onder de riem te steken, wordt deze pre-inspectie gecombineerd met een lawaaidemonstratie. Meer info op: www.aagu.nl

Stop deportaties! Geen mens is illegaal!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *