De sterkste solidariteit is de strijd voortzetten !!!

bajes opstand griekenland 25 april

Voor allen die in de kerkers van de staat zitten omdat men niet de juiste papieren heeft. Voor de koks van café averechts die proberen te overleven, voor de arrestanten die worden verdacht van het slopen van de hekken bij bajesboten in Zaandam, voor de NNer die al vanaf 21 januari vastzit. Voor hen de straat op, zondag 6 Mei, lawaaidemonstratie en pre inspectie bij Kamp Zeist.

De Anarchistische Groep Amsterdam/Vrije Bond organiseert een bus vanuit Amsterdam. Wil je mee stuur dan een mail naar agamsterdam@yahoo.com kosten voor de reis zijn 5 euro.

Hier de oproep van Anarchistische Anti-deportatie Groep Utrecht (AAGU)

Kamp Zeist is een gevangenis waar mensen zonder verblijfsvergunning zonder proces voor onbepaalde tijd zitten opgesloten. Er zijn vergevorderde plannen om de huidige tijdelijke gevangenis te vervangen door nieuwbouw voor permanent gebruik.
De Anarchistische Anti-deportatie Groep Utrecht (AAGU) staat voor open grenzen en is tegen het opsluiten van vluchtelingen. Het AAGU eist dan ook sluiting van Kamp Zeist en verzet zich tegen de aangekondigde nieuwbouw.

zondag 6 mei pre-inspectie en lawaaidemonstratie bij Kamp Zeist
verzameltijd: 11.00 uur Woudenbergseweg 43 (richting TNO)

Op zondag 6 mei is er een pre-inspectie bij Kamp Zeist, waarbij we rond de hekken zullen wandelen zodat een ieder zich alvast kan oriënteren op goede plekken om op 15 september het hek over te gaan. Om de vastzittende vluchtelingen een hart onder de riem te steken, wordt deze pre-inspectie gecombineerd met een lawaaidemonstratie.

Aan de actie van 6 mei wordt ook deelgenomen door de Gr8chaoskaravaan, de fietskaravaan naar de protesten tegen de G8-top in Heiligendamm.

Meer info kijk op www.aagu.nl

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *