NN1100 is vrij! maar de vreemdelingen bajesen zijn er nog.

Op woensdag 16-1-08 is de NNer vrijgelaten uit de Schiphel bajes, zij heeft 3 maanden in vreemdelingen detentie gezeten nadat ze in amsterdam was opgepakt bij de ontruiming van het Damrak 16. Op oudjaarsdag zou er door vrienden en vriendinnen een solidaire lawaai demostratie worden gehouden bij de Schiphol Bajes waar zij zat. Dit ging niet door omdat de klootsmeris van Zaanstad de hele bus oppakte waar men in zat. Dit gebeurde bij de bajesboten in Zaandam waar ondertussen al honderden mensen zitten. Er werden 28 personen opgepakt op gronden van vernieling van het hek bij de bajesboten, dat dit een kul argument is komen we later op terug.
Vervolgens werd er naar een soort strafexpeditie van de smeris van Zaanstad besloten om iedereen in de nacht over te brengen naar de Schiphol vreemdelingen bajes. Daar heeft men 3 dagen gezeten en toen werd men in kleine groepjes gedumpt in de wielanden tussen Amsterdam en Schiphol, zonder dagvaarding of aanklacht, men had dus niks. Toen iedereen vrij was kwammen de verhalen, 1 persoon arm uit de kom, 1 persoon scheur in bovenkaak nadat men de persoon met hoofd tegen de muur had geslagen op het smeris buro in Zaandijk. Meerdere personen voor 3 dagen geen medicijnen terwijl men die wel bij zich had en zo levensbedrijgende sitiuaties zijn ontstaan. 3 personen voor 3 dagen in isoleer geplaats. Meerdere personen hebben klappen, schoppen en zeer pijnlijke hand/nek grepen ondervonden.

Dat het zo gegaan is heel simpel te verklaren, namelijk de smeris heeft van de burgermeester van Zaandam instructies gekregen om ieder protest bij de bajesboten keihard aan te pakken, de smeris doet dit graag nadat men landelijk voor lul stond bij een eerdere actie op de zelfde plek. Wij zijn niet gechokeerd dat de smeris zo heeft gehandeld, het is duidelijk dat de smeris niet je beste kamarad is, hij/zij is namelijk de vijand, zij zijn de uitvoerende van de overheid, landelijk en lokaal.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *