Bastion Bastards: nieuwe actieronde 3/4 november

Waar: Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16, Amsterdam, Netherlands
Wanneer: 04/11/2012 – 12.00u

De Anarchistische Groep Amsterdam is nu twee maanden bezig met de Bastion Bastards Campagne en we hebben al een behoorlijk c.v. opgebouwd. Na diverse acties (pickets, posters, graffiti en de start van een online imago bash-campagne) in zowel Amsterdam als andere steden – zelfs in Düsseldorf – hebben we Bastion de kans gegeven om met ons in dialoog te gaan.

Omdat Bastion blijft weigeren op onze eisen in te gaan (of zelfs met ons te praten: https://www.agamsterdam.org/bastion-hotels-wil-niet-praten) is het tijd voor een nieuwe actieronde. Daarom roepen wij voor het weekend van 3 en 4 november op tot een landelijk actieweekend tegen de Bastion Bastards!

In Amsterdam zal in ieder geval op zondag 4 november een Grote Picket worden gehouden bij het Bastion-filiaal waar onze kameraad als schoonmaakster werkte. Wij hopen dat mensen uit de omgeving Amsterdam hier naartoe zullen komen en dat andere mensen op eigen wijze hun solidariteit willen tonen in hun steden, bijvoorbeeld door het opzetten van een lokale picket (kijk hier voor hun locaties: http://www.bastionhotels.nl/nl/onzehotels/).

Grote Picket Bastion Hotel Amsterdam
Verzamelen: Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16, Amsterdam
Tijd: 12:00

Bookmark the permalink.

One Response to Bastion Bastards: nieuwe actieronde 3/4 november

  1. mikkie says:

    hoi,kon er niet bij zijn,maar ben erg benieuwd naar zondag,kunnen jullie een verslag posten op indy of jullie eigen site? groeten mikkie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *